Alice Fortes

1 op 1 coaching

1 op 1 coaching door Alice Fortes

Als je doelen wilt bereiken, dan is FOCUS de oplossing! Tijdens 1 op 1 coaching ga jij samen met Alice Fortes onderzoeken wat je allemaal moet doen om je doelen te bereiken. Vervolgens ga jij bepalen hoe je het traject aflegt en wat jou daarbij helpt. Alice Fortes begeleidt je tijdens dit proces door middel van 1 op 1 coaching.
Wil jij je ontwikkelen, groeien en het beste uit jezelf halen? Zowel persoonlijk als zakelijk? Tijdens het 1 op 1 coachingstraject onderzoeken we samen welke gedachten en patronen je belemmeren om jouw doelen te bereiken en het leven te leiden dat je graag wilt. Alice Fortes begeleidt je  in je proces van bewustwording en zelfontplooiing en houd al je overtuigingen tegen het licht. Kies voor 1 op 1 coaching!

Hoe werkt 1 op 1 coaching voor jou?​

Coaching is deskundige ondersteuning waarmee je nieuwe inzichten en handvatten ontwikkelt om je zelfkennis en zelfsturend vermogen te ontwikkelen. Hiermee krijg je meer regie op de kwaliteit van je leven en je werk. Je leert hierdoor bewuster, effectiever en meer ontspannen om te gaan met lastige situaties in je leven en werk. Ik bied relevante en beproefde methodieken aan gericht op jouw eigen unieke leervraag. Alle oefeningen en methodieken worden afgestemd op jouw specifieke leerdoelen via de SMART methode. Hierbij gebruik ik ook mindset oefeningen en maken we samen strategische keuzes zodat jij al je gestelde doelen kan behalen. Uiteindelijk borgen we de nieuwe inzichten en vaardigheden, zodat jij zelfstandig en onafhankelijk verder kan.

Heb ik 1 op 1 coaching nodig?​

  • Heb je weinig rust in je hoofd? Wil je meer controle hebben over je eigen situaties?
  • Ben je veel bezig met wat andere mensen van jou vinden of denken?
  • Wil je meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Wil jij uit je comfortzone stappen en nieuwe uitdagingen aangaan die altijd al op je to-do-list stonden?
  • Heb je op dit moment weinig energie en voelt het leven aan als een dagelijkse sleur?
  • Blijf jij in het negatieve hangen omtrent het leven? Wil jij positiever gaan denken?
  • Wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen en een betere versie van jezelf worden?

  Wil je graag geholpen worden? Vraag dan een gratis gesprek aan!

Wat is coaching?​

Coaching zorgt ervoor dat je gefocust bent om vooruit te gaan!

Coaching is het tegenovergestelde van therapie of counseling. In plaats van achterom te kijken – Coaching zorgt ervoor dat je gefocust bent op de toekomst. Coaching richt je op; Wat wil ik? Wat deed ik toen ik niet de gewenste resultaten kreeg? Wat heb ik nodig om anders te doen? Hoe moet ik het doen? Ga ik in de goede richting? En; Wat moet ik nu doen? Alice Fortes helpt jou tijdens het proces van ontwikkeling en het behalen van jouw doelen. 

Richting & doel

Bereik meer door te weten waar je heen gaat en waarom je dat wilt.

Geïnspireerd & energie

Wanneer je de rommel verwijdert om je ware innerlijke kracht te ontdekken.

Vertrouwen & duidelijkheid

Onderneem actie met duidelijkheid, ga vol vertrouwen vooruit.

Vreugde & betekenis

Vind vreugde in alles wat je doet en besef de betekenis van je leven.

Inspiratiesessie met Alice

Ben jij op zoek naar meer FOCUS? Verbeter jezelf, begin vandaag! Boek nu een inspiratiesessie met Alice Fortes en behaal je doelen sneller dan je denkt.