Alice Fortes

Event coaching

Heb je altijd al een event willen organiseren? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan Alice Fortes in als eventcoach. Tijdens de event coaching krijg je te maken met de belangrijkste elementen van het vak en je wordt ondersteund waar nodig is. 

In het kort

Binnen een korte periode leer jij hoe je een (grootschalig) evenement organiseert. Alice Fortes biedt je daarnaast diverse methodieken aan die zullen helpen bij het organiseren van je evenement.

Huur Alice Fortes in als coach op het gebied van grote events en concerten. Ze werkte samen met concert- en congresgebouw de Doelen, Podium Grounds, Annabel, Theater Rotterdam, Theater Zuidplein, Museum Rotterdam en nog vele andere grote organisaties zoals Holland Casino Rotterdam. Alice Fortes is in de culturele sector een expert op het gebied van events gericht op inclusie. Daarnaast heeft ze een groot netwerk op het gebied van zakelijke business events en kan ze voor jouw organisatie een grote toegevoegde waarde zijn als adviseur. Wil je Alice Fortes als jouw coach inhuren voor jouw event, kies dan voor event coaching!

Heb je vragen?
Laat je gegevens achter en Alice Fortes neemt contact met je op.

Hoe werkt event coaching voor jou?

Is jouw event een verlengstuk van jouw persoonlijkheid? Wil jij een evenement origineel evenement organiseren dat impact maakt? Wil je professioneel groeien met je evenement en strategische keuzes maken? Is tijd je grootste vijand bij het produceren van je droomevent? Neem contact met ons op voor een sessie event coaching.

Hier zijn slechts enkele van de gebieden waarop we kunnen helpen om resultaten te boeken:

  • Eventmanagement: Overzicht te houden omtrent diverse aspecten van je event (denk aan personeel, tijdsplanning en budget).
  • Event coaching gericht op jouw evenement: Ontbrekende vakkennis aanvullen. (audio visueel, artiestenmanagement, draaiboek samenstellen tijdens de dag van het evenement).
  • Event advies: brainstormsessies met Alice Fortes bij het organiseren van evenementen.
  • Event support: evenementen ondersteuning tijdens momenten wanneer je er niet uitkomt.

Ontdek je volgende start

MET EEN COACHING CONSULTATIE

Ben je er klaar voor?

Wat is coaching?

Coaching zorgt ervoor dat je gefocust bent om vooruit te gaan!

Coaching is het tegenovergestelde van therapie of counseling. In plaats van achterom te kijken – Coaching zorgt ervoor dat je gefocust bent op de toekomst. Coaching richt je op; Wat wil ik? Wat deed ik toen ik niet de gewenste resultaten kreeg? Wat heb ik nodig om anders te doen? Hoe moet ik het doen? Ga ik in de goede richting? En; Wat moet ik nu doen? Alice Fortes helpt jou tijdens het proces van ontwikkeling en het behalen van jouw doelen. 

Richting & doel

Bereik meer door te weten waar je heen gaat en waarom je dat wilt.

Geïnspireerd & energie

Wanneer je de rommel verwijdert om je ware innerlijke kracht te ontdekken.

Vertrouwen & duidelijkheid

Onderneem actie met duidelijkheid, ga vol vertrouwen vooruit.

Vreugde & betekenis

Vind vreugde in alles wat je doet en besef de betekenis van je leven.