Alice Fortes

Hallo daar,

Ik ben Alice Fortes

Ik ben Alice Fortes en de afgelopen 35 jaar heb ik ontzettend veel mooie ervaringen opgedaan, mooie projecten ontwikkeld en geïmplementeerd.

Ik ben nu 49 jaar en ik wil graag al mijn kennis en ervaring met anderen delen. “Ik ben zeer gepassioneerd in alles wat ik doe. Als ik namelijk geen passie voel, wanneer mijn hart hier niet sneller van gaat kloppen, doe ik het NIET! Wat weerhoudt jou er van, om jouw ideale leven vorm te geven?”

Mijn grote passie is het inspireren en begeleiden van zowel particulieren als ondernemers  naar de volgende stap in hun leven. Ik ben een échte Focus coach die resultaat gericht werkt en mijn klanten begeleidt met het verwezenlijken van hun dromen en doelen.  In mijn coaching & training gebruik ik  specifieke technieken die passen bij het doel dat bereikt moet worden. Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen methodieken ontwikkeld, in combinatie met de NLP-NAC methode,  met slechts één einddoel: RESULTAAT”

 “Wat is jouw verhaal? Ik ben er van overtuigd dat alle succesvolle mensen één krachtig kenmerk: honger – een verlangen naar persoonlijke ontwikkeling, groei en vooruitgang!”
– Tony Robbins

SUCCES IS GEEN SPRINT MAAR EEN MARATHON!
Natuurlijk coach ik nog steeds cliënten 1 op 1, maar hoe fijn is het om via een small group training (SGT) of via een online training, veel meer mensen te bereiken dan ik ooit voor mogelijk hield? Deze droom is nu waar geworden omdat ik volgens mij eigen methode werk. 

Heb jij ook dromen en doelen die jij graag wilt bereiken maar je weet niet hoe? Kom je altijd tijd tekort? Laat mij je helpen om je dromen waar te maken, want: “en droom met een deadline is een doel!” Stuur een mail naar contact@alicefortes.com en dan neem ik contact met je op!