Alice Fortes

Over Alice Fortes

Ik ben Alice Fortes

Mijn grote passie is het inspireren en begeleiden van zowel particulieren als ondernemers  naar de volgende stap in hun leven. Ik ben een échte Focus coach die resultaat gericht werkt en mijn klanten begeleidt met het verwezenlijken van hun dromen en doelen.  In mijn coaching & training gebruik ik  specifieke technieken die passen bij het doel dat bereikt moet worden. Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen methodieken ontwikkeld, in combinatie met de NLP-NAC methode,  met slechts één einddoel: RESULTAAT”

 “Wat is jouw verhaal? Ik ben er van overtuigd dat alle succesvolle mensen één krachtig kenmerk: honger – een verlangen naar persoonlijke ontwikkeling, groei en vooruitgang!”
– Tony Robbins

Ik ben zeer gepassioneerd in alles wat ik doe. Als ik namelijk geen passie voel, wanneer mijn hart hier niet sneller van gaat kloppen, doe ik het NIET! Wat weerhoudt jou er van, om jouw ideale leven vorm te geven?”

Boeken geschreven door Alice Fortes: 

  • Spicy, de West-Kruiskade kookt (uitgeverij Trichis)
  • FOCUS (E-book en hard copy versie in eigen beheer)

Bestuurlijke functies bekleed door Alice Fortes:

Alice Fortes is als betrokken Rotterdammer verbonden aan vele organisaties en projecten. Als founder van de Kaapverdiaanse Kookworkshops (https://www.kaapverdiaansekookworkshops.nl/) en co-founder van het rum merk Duarte Lopes grogue ( https://dlgrogue.com) wil ze het Kaapverdiaans erfgoed eren en bewaken. Daarnaast is ze werkzaam als directeur van de Art Studio Hoogvliet. Ze inspireert verschillende ondernemers, organisaties en stichtingen door middel van strategische inspiratie sessies. Alice Fortes is tevens bestuurder bij het Verhalenhuis Belvedère, bestuurder bij Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam en voorzitter van de adviesraad Anti-racisme & Inclusie.

Succes is geen sprint, maar een marathon!

Kies voor coaching gegeven door Alice Fortes

Natuurlijk coach ik nog steeds cliënten 1 op 1, maar hoe fijn is het om via een small group training (SGT) of via een online training, veel meer mensen te bereiken dan ik ooit voor mogelijk hield? Deze droom is nu waar geworden omdat ik volgens mij eigen methode werk. 

Heb jij ook dromen en doelen die jij graag wilt bereiken maar je weet niet hoe? Kom je altijd tijd tekort? Laat mij je helpen om je dromen waar te maken, want: “en droom met een deadline is een doel!” Stuur een mail naar contact@alicefortes.com en dan neem ik contact met je op!

Download het gratis e-book van Alice Fortes

Download Focus en stop met timemanagement!

Om je alvast te laten proeven van mijn methodes, bied ik jou de mogelijkheid om het gratis e-book “FOCUS & Stop met timemanagement: stel prioriteiten” te downloaden. Dit e-book biedt jou diverse handvaten en doe-het-zelf opdrachten om ervoor te zorgen, dat jij meer focus krijgt!

Meld je aan en ontvang het gratis e-book!