Alice Fortes

Online coaching

Online coaching door Alice Fortes

Alice Fortes is een veelzijdige coach die het ook mogelijk maakt om online coachingsessies te geven. Ben je een professional, ondernemer, CEO of investeerder en lukt het jou maar niet om tijd vrij te maken voor andere belangrijke zaken? Alice Fortes helpt jou daar graag bij. Online coaching is een efficiënte, flexibele en laagdrempelige manier om aan jouw doelen te werken.

Heb je ideeën of een plan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je het gevoel overweldigd te zijn bij
de gedachte veranderingen in je leven aan te brengen? Voel je je vastgelopen in je carrière of wil je meer uit
je persoonlijke leven halen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je leren hoe je jouw persoonlijke prestaties kunt optimaliseren, zodat je meer succes en een betere balans tussen werk en privé kunt bereiken? Alice Fortes biedt online coaching aan! Word online gecoacht door Alice Fortes en je zult merken dat coaching niet alleen gaat om het bereiken van je doelen. Het is veel krachtiger. Coaching gaat over wie je wordt naarmate je groeit en meer bereikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden tijdens je reis. Coaching gaat over creatie: Wat zou je vandaag in je leven willen creëren? Coaching gaat over creatie: Wat zou je vandaag in je leven willen creëren?

Kies voor online coaching!

Hoe werkt online coaching voor jou?​

Coaching is deskundige ondersteuning waarmee je nieuwe inzichten en handvatten ontwikkelt om je zelfkennis en zelfsturend vermogen te ontwikkelen. Hiermee krijg je meer regie op de kwaliteit van je leven en je werk. Je leert hierdoor bewuster, effectiever en meer ontspannen om te gaan met lastige situaties in je leven en werk. Ik bied relevante en beproefde methodieken aan gericht op jouw eigen unieke leervraag. Alle oefeningen en methodieken worden afgestemd op jouw specifieke leerdoelen via de SMART methode. Hierbij gebruik ik ook mindset oefeningen en maken we samen strategische keuzes zodat jij al je gestelde doelen kan behalen. Uiteindelijk borgen we de nieuwe inzichten en vaardigheden, zodat jij zelfstandig en onafhankelijk verder kan.

Heb ik online coaching nodig?​

  • Heb je weinig rust in je hoofd? Wil je meer controle hebben over je eigen situaties?
  • Ben je veel bezig met wat andere mensen van jou vinden of denken?
  • Wil je meer zelfvertrouwen krijgen?
  • Wil jij uit je comfortzone stappen en nieuwe uitdagingen aangaan die altijd al op je to-do-list stonden?
  • Heb je op dit moment weinig energie en voelt het leven aan als een dagelijkse sleur? 
  • Blijf jij in het negatieve hangen omtrent het leven? Wil jij positiever gaan denken?
  • Wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen en een betere versie van jezelf worden?

  Wil je graag geholpen worden? Vraag dan een gratis gesprek aan!

Wat is coaching?​

Coaching zorgt ervoor dat je gefocust bent om vooruit te gaan!

Coaching is het tegenovergestelde van therapie of counseling. In plaats van achterom te kijken – Coaching zorgt ervoor dat je gefocust bent op de toekomst. Coaching richt je op; Wat wil ik? Wat deed ik toen ik niet de gewenste resultaten kreeg? Wat heb ik nodig om anders te doen? Hoe moet ik het doen? Ga ik in de goede richting? En; Wat moet ik nu doen? Alice Fortes helpt jou tijdens het proces van ontwikkeling en het behalen van jouw doelen. 

Richting & doel

Bereik meer door te weten waar je heen gaat en waarom je dat wilt.

Geïnspireerd & energie

Wanneer je de rommel verwijdert om je ware innerlijke kracht te ontdekken.

Vertrouwen & duidelijkheid

Onderneem actie met duidelijkheid, ga vol vertrouwen vooruit.

Vreugde & betekenis

Vind vreugde in alles wat je doet en besef de betekenis van je leven.

Inspiratiesessie met Alice

Ben jij op zoek naar meer FOCUS? Verbeter jezelf, begin vandaag! Boek nu een inspiratiesessie met Alice Fortes en behaal je doelen sneller dan je denkt.