Alice Fortes

Alice Fortes was onlangs jurylid bij de 010inclusiefAward

Alice Fortes was onlangs jurylid bij de 010inclusiefAward samen met jurylid collega’s Jacqueline Prins (algemeen secretaris Sociaal-Economische Raad) en Seyit Yeyden (managing partner bij de Beroepentuin). Als jurylid beoordeelden zij of de activiteiten van de genomineerden vernieuwend zijn en schaalbaar.

De gemeente Rotterdam en 010 Inclusief zagen het afgelopen jaar dat Rotterdamse bedrijven en organisaties zich steeds meer en meer inzetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Zij investeren in talenten ongeacht geslacht, leeftijd, cultuur, seksuele oriëntatie en arbeidsvermogen. Met het netwerk werken we naar een aanpak waarin een diverse en inclusieve beroepsbevolking een van de pijlers is. Door de krachten te bundelen, creëren we een stedelijke beweging van bedrijven en organisaties die zich zichtbaar inzetten en inclusief werkgeverschap als norm uitdragen.

Het team achter 010 Inclusief is daarom verheugd die inzet ook dit jaar weer te kunnen onderscheiden. De Award zal worden uitgereikt aan twee Rotterdamse bedrijven voor activiteiten die resulteren in meer variatie in het personeelsbestand. Gelet op het verschil in de aanpak tussen grote bedrijven en middelgrote en kleine bedrijven zal er voor deze twee categorieën een aparte prijs worden uitgereikt.

Link: https://010inclusief.nl/dit-zijn-de-genomineerden-voor-de-010-inclusief-award-2023/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.